Plata & Livrare

  1. Plata ramburs in numerar la livrare (clienti persoane juridice sau persoane fizice), catre firma de curierat.
  2. Plata online cu card bancar. Aceasta modalitate va permite achizitionarea produselor in deplina siguranta. Operatiuni efectuate prin NETOPIA Mobilpay

Coletele sunt trimise prin firma de curierat , direct din magazinul nostru aflat pe Str. Ion Ratiu, Nr. 180, Constanța. Coletul este expediat dupa confirmarea comenzii. Livrarea se realizeaza in aproximativ 2-3 zile. 

Costul de livrare prin curier de 20 lei, iar in cazul in care comanda dvs depaseste valoarea de 1000 lei veti beneficia de transport gratuit !

Cum comand?

Crearea unui cont, desi acest pas nu este obligatoriu, va usura modul de finalizare a comenzii avand mereu datele dumoneavoastra de livrare cat si istoricul comenzilor efectuate.

Autentificarea in contul personal se face folosind adresa de e-mail si parola.

Gasirea produselor pe care doriti sa le comandati poate fi efectuata:
-prin utilizarea meniului din bara de sus ce contine categoriile produselor.
-prin folosirea campului de cautare.

Odata gasit produsul dorit puteti selecta cantitatea dorita si adaugarea in cos, daca produsul are optiunii (marime, culoare, model, etc.) va aparea pagina de detaliu a produsului unde putem selecta optiunea dorita apoi apasam butonul adauga in cos.

Dupa ce am adaugat toate produsele pe care le dorim, accesam cosul de cumparaturi din meniul principal.

Daca avem un cont deja creeat finalizam comanda prin apasarea butonului finalizare comanda, iar daca contul este nou sau nu avem cont creeat va trebui sa introducem datele de livrare si facturare.

Veti primi mail-ul de inregistrare a comenzii si in cel mai scurt timp posibil veti fi contactat telefonic de un operator comenzi online pentru a va confirma stocul produselor comandate.

 

Categorii de produse